Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
skat-logo (1)

Meddelelse og fremsendelse af blanket for indberetning af fremført underskud som er ældre end 5 år

17. May 2024

Meddelelse fra Skattestyrelsen

Skattestyrelsen fremsender hermed med en vigtig meddelelse angående indberetning af fremført underskud i længere tid end 5 år.

På grund af aktuelle tekniske udfordringer med vores hjemmeside, der for tiden gennemgår en nødvendig opdatering, har vi valgt at sende den relevante blanket direkte til jer via e-mail. Dette skridt er taget for at sikre, at alle nødvendige indberetninger kan fortsætte uhindret, og at I har adgang til de nødvendige dokumenter uden forsinkelse.

Vedhæftet finder I meddelelse nr. 155 og indberetningsblanketten, som kan anvendes til indberetning af fremført underskud, der er ældre end 5 år. 

Der er herefter to muligheder for indberetning:

1) Som en del af virksomhedens indsendelse af skatteregnskab ved selvangivelsen eller 
2) Som en udfyldt blanket

Fristen for første meddelelse om forlænget underskudsfremførsel er selvangivelsesfristen for det 5. indkomstår efter underskuddet opstod. Altså skal underskud opstået i 2018 meddeles til Skattestyrelsen senest den 15. maj 2024 (selvstændigt erhvervsdrivende) eller den 15. juni 2024 (selskaber). Herefter skal der årligt indgives meddelelse om underskudsfremførsel i forbindelse med virksomhedens elektroniske aflevering af selvangivelsen den 15. maj (selvstændigt erhvervsdrivende) eller den 15. juni (selskaber).

Vi arbejder på højtryk for at løse de tekniske problemer på vores hjemmeside, og vi forventer at kunne gøre blanketten tilgængelig online så hurtigt som muligt. Tak for jeres forståelse. Skulle der opstå spørgsmål, eller hvis I har brug for yderligere assistance, er I velkomne til at kontakte os via de sædvanlige kommunikationskanaler.

Cosmos & Co.