Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Medlemskab

Grønlands Erhverv (GE) har siden 1966 varetaget Grønlands erhvervslivs interesser, og vores medlemmer tæller i dag ca. 350 virksomheder med omkring 7.000 ansatte, fordelt på alle landets erhvervssektorer. Fra små og mellemstore virksomheder til store selskaber, der opererer på de internationale markeder. I alt er GE organiseret i 10 brancheudvalg. 

Vi er således Grønlands dominerende erhvervsorganisation, da vi både repræsenterer langt de fleste virksomheder og ca. 80% af landets samlede erhvervsmæssige lønsum på det private område.

Det sikrer GE en central position på arbejdsmarkedet og i forhold til landets politiske ledelse og myndigheder.

GE har hele Grønland som arbejdsplads med det klare formål at skabe de bedst mulige rammer for erhvervslivet. Det betyder, at et medlemskab af GE er en nøgle til direkte indflydelse på erhvervsudviklingen og en direkte adgang til et kollegialt fællesskab, der giver styrke.

GE er samtidig et center for viden om muligheder og vilkår for erhvervslivet. GE’s sekretariat står parat med rådgivning og vejledning året rundt – uanset om det drejer sig om små, praktiske spørgsmål eller problemer af mere krævende juridisk eller økonomisk karakter.

GE er med andre ord en moderne organisation med medlemsservice, lobbyvirksomhed og rådgivning som centrale ydelser. Men vi har i høj grad også erhvervsudvikling på programmet. Erhvervsudvikling set i samfundsperspektiv. Derfor arrangerer vi i stigende grad kurser, konferencer, informationsvirksomhed samt studie- og delegationsrejser til udlandet.

Bliv medlem af GRØNLANDS ERHVERV

Få adgang til vores mange medlemsfordele.

HOLD DIG OPDATERET

Få seneste nyt i din indbakke.

Cosmos & Co.