Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
2640bd67-a9b9-fc69-4dff-71f9080f8e03

Gang i byggeriet i de små bosteder

5. July 2024

Naalakkersuisut har for nylig oplyst, at Finans- og Skatteudvalget i Inatsisartut har godkendt udmøntning til opførelse af ungdomsboliger i Qeqertarsuaq, Upernavik, Nanortalik og Narsaq. Udbuddet af byggeriet er i Upernavik, Nanortalik og Narsaq vundet af lokale entreprenører. 

Det er godt, at Naalakkersuisut med en spredning af de offentlige investeringer har fokus på de små bosteder. Det vil ikke kun sikre bostedernes fremtid og mulige udvikling, det vil også sikre det erhvervsliv, der eksisterer i dag. Derfor er det også særligt positivt, at udbud til byggeriet af ungdomsboligerne i 3 ud af 4 bosteder er vundet af lokale entreprenører.

Tillykke til Qeqertarsuaq, Upernavik, Nanortalik og Narsaq med de nye ungdomsboliger, og tillykke til de entreprenører, der får lov til at opføre disse spændende projekter.

Læs mere om de godkendte projekter her: Ungdomsboliger opføres nu i Upernavik, Nanortalik og Narsaq (naalakkersuisut.gl) og her: Opførelse af fire ungdomsboliger i Qeqertarsuaq igangsættes til sommer (naalakkersuisut.gl).

Cosmos & Co.