Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
2022_Grønland DK Forside

Business in Greenland

4. July 2023

Kære GE-medlem,

Igen i år står Grønlands Erhverv, i samarbejde med UP Front Communication, bag udgivelsen af erhvervsmagasinet Business in Greenland, som distribueres sammen med dagbladet Børsen den 29. november 2023

Erhvervsmagasinets målgruppe er virksomheder, potentielle investorer, organisationer samt offentlige- og private beslutningstagere, der er interesserede og involverede i Grønlands vækstdagsorden.

Magasinet sendes til Grønlands Erhvervs medlemmer, og kan desuden downloades på GE’s hjemmeside www.ge.ga.gl , e-paper- udgaven på www.borsen.dk  og www.jyllands-posten.dk

Magasinet udkommer også i en engelsk version, der distribueres til de største grønlandske hoteller, Grønlands Repræsentationer, udvalgte ambassader og generalkonsulater, e-flymagasin hos Airgreenland og tilbydes deltagerne i GE’s internationale aktiviteter, f.eks. den årlige Råstofkonference PDAC i Toronto.

 (Endelig distributionsliste kan rekvireres ultimo august. 2023 når alle distributionsaftaler er på plads)

Hans Bak fra UP Front Communication vil være i Grønland i det meste af september måned, og vil i denne periode kontakte virksomhederne med henblik på deltagelse i erhvervsmagasinet. Hans Bak kan også kontaktes på tlf. +45 60 35 45 01 og på mail: hans.bak@mail.dk.

Cosmos & Co.