Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Christian og Bent1

Grønlands Erhverv i Sisimiut

14. April 2023

Inden længe forandrer den grønlandske infrastruktur med åbningen af nye landingsbaner og ændring af den beflyningsstruktur vi kender i dag. Ændringer forventes at medføre nye muligheder for erhvervsudvikling i vores land. Hvis vi skal have mest muligt ud af det potentiale der skabes og sikre aktivitet i alle dele af landet, er vi nødt til at sprede erhvervsudviklingen bredere ud end bare de tre byer, hvor landingsbanerne bliver anlagt.

Derfor arrangerer Grønlands Erhverv og GrønlandsBANKEN i samarbejde med bl.a. Kalaallit Airports en række workshops, der har til formål at samle erhvervsaktører forskellige steder på kysten og ideudvikle på de potentialer, der er for at skabe vækst lokalt.

20. april afholdes der workshop på Hotel Sisimiut, hvor der er stærkt erhvervsliv og bl.a. en god historik med turisme og udvikling. Området omkring Sisimiut tiltrækker hvert år mange turister, der blandt andet kommer for de mange helt unikke outdoor-oplevelser. Lokalområdet har nemlig meget at byde på her i både sommer- og vintersæson. Fra Grønlands Erhverv deltager konsulent Bent Sørensen.

Derudover besøger Direktør Christian Keldsen at byen for at holde møder med både Grønlands Erhvervs lokalforening og med medlemsvirksomhederne i perioden 18-19. april.

”Det er altid en fornøjelse at besøge Sisimiut, da det er en meget entreprenant by med et levende erhvervsliv og en god lokalforening. Jeg glæder mig derfor meget til endnu en gang at mødes med vores medlemmer i byen og høre mere om, hvad der optager det lokale erhvervsliv samt fortælle om hvad vi arbejder med på nationalt plan,” udtaler Christian Keldsen.

For mere information, kontakt Direktør Christian Keldsen, ck@ga.gl

Cosmos & Co.