Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Skærmbillede 2023-11-30 073850

Gå-hjem-møde: Grøn omstilling

30. November 2023

Med Grønlands beslutning om at tiltræde Parisaftalen kommer den grønne omstilling til at spille en endnu vigtigere rolle for den grønlandske udvikling. Det kalder på tæt samarbejde på tværs af brancher, og på en forståelse for, hvilke løsninger der giver bedst mening i en Grønlands kontekst.

Derfor ønsker Nukissiorfiit, i samarbejde med Grønlands Erhverv, at sætte fokus på den grønne omstilling og inviterer virksomheder til gå-hjem-møde.

På mødet vil Nukissiorfiit give et indblik i nogle af de indsatsområder, som Nukissiorfiit arbejder med i Nuuk, og hvordan disse indsatser kan skabe nye samarbejdsmuligheder for virksomheder, til gavn for klimaet og ikke mindst det grønlandske samfund.

Tid og sted: onsdag d. 13. december 2023 kl. 16.30-18.00 hos Nukissiorfiit, Issortarfimmut 3, 3900 Nuuk

Tilmelding: Mødet vil være gratis, men af hensyn til forplejning og ikke mindst for at undgå madspild, ønskes tilmelding til Astrid Maria Spring Öberg, astrid@ga.gl, senest d. 11. december.

Vi håber at se mange gode medlemmer samt nuværende – og potentielt nye –  samarbejdspartnere til en eftermiddag med lidt julelækkerier i den grønne omstillings sag.

Julehilsner

Grønlands Erhverv og Nukissiorfiit

Cosmos & Co.