Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Travelbyheart1

Månedens virksomhed – Travel By Heart

11. May 2023

MÅNEDENS VIRKSOMHED – Travel By Heart, et grønlandsk ejet rejsebureau med hjertet på det rette sted

Det er altid inspirerende at høre, hvordan de andre gør det. Derfor fortæller Grønlands Erhverv hver måned om en virksomhed, der har gjort noget særligt for lokalmiljøet, indenfor bæredygtighed, ligestilling, diversitet, uddannelse, iværksætteri eller har opnået et særligt resultat.

I 2019 stiftede Elise Bruun rejsebureauet Travel By Heart, med mere end 20 års erfaring indenfor både rejse- og luftfartsbranchen i bagagen.

En drøm som hun havde gået længe med. Elise gik og overvejede, hvor hun gerne ville være i sit liv om 5 år, hvordan hendes liv skulle se ud i fremtiden.

Hun besluttede sig for at tage springet og åbne op for livet som selvstændig, og så måtte det bære eller briste. Èn ting var i hvert fald sikkert, hun ville ikke sidde med en ærgrelse 5 år senere over, at hun ikke tog springet.  

En meget overvældende, spændende og ikke mindst hård start stod Elise overfor i begyndelsen.

Efter flot 6 måneder stod hun overfor en verden med COVID.

En tid som bragte mange tanker og spekulationer omkring virksomheden, og hvordan det nu skulle gå, fyldte hos Elise, men hun holdte gang i virksomheden indtil at man igen kunne rejse internt i Grønland igen, så gik det stærkt fremad.

Elise så muligheden i de såkaldte ”Staycations”, som gjorde at hun kunne sælge rejser internt i Grønland. På den måde sikrede hun sig at rejsebureauet fortsat voksede.

Også internt i rejsebureauet voksede de – Elise ansatte sin makker Najárak som også er et kendt ansigt i rejsebranchen med mere end 16 års erfaring i branchen, som er ansvarlig for bureauets kontor i Qaqortoq. Sammen sikrer de at give den bedste personlige service til de rejsende.

I fremtiden har Travel By Heart et mål om at være de bedste på markedet. De omtaler sig allerede selv som ”Vi er de bedste og vi kender alle hjørner af Grønland”.

Rejsebureauet får flere og flere henvendelser fra folk fra hele verden, der vil have speciel-designede ture, og dette kræver naturligvis at servicen er i top, som de selv nævner. Derudover ser de meget frem til de nye lufthavne, som de ser som meget spændende og leder i samme forbindelse også efter en ny kollega til teamet, for at ruste sig bedst muligt.

Grønlands Erhverv ønsker Travel By Heart tillykke med kåringen som månedens virksomhed, og vi glæder os til at følge rejsebureauet i fremtiden.

Cosmos & Co.