Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Lokalforeninger

Links til de enkelte lokalforeninger findes i bunden af denne side.

Lokalforeningerne gør Grønlands Erhverv stærk
For at være en stærk arbejdsgiverforening, har Grønlands Erhverv struktureret sig med lokalafdelinger mange steder i Grønland. Lokalafdelingerne er essentielle for hovedforeningens arbejde og virke for de grønlandske arbejdsgivere og virksomheder. I de byer, hvor der er mindst 5 medlemsvirksomheder kan den pågældende by etablere en lokalforening. 

Din lokale arbejdsgiverforening er dit link til hovedorganisationen
Når du er medlem af Grønlands Erhverv, så bliver du helt automatisk også medlem af lokalforeningen i din by eller landsdel. Din lokale arbejdsgiverforening skal på lokalt plan virke for og varetage de grønlandske arbejdsgiveres interesser. Tag del i arbejde, og vær med til at skabe vækst og gode forhold for erhvervslivet i Grønland.

Fordelene ved medlemskab af Grønlands Erhverv er mange 
Lokalforeningerne har til formål at varetage arbejdsgivernes interesser i lokalsamfundet. Sammenhold, større mulighed for politisk indflydelse og ikke mindst synlighed og styrken i fællesskabet i en stærk forening som Grønlands Erhverv er blot toppen af isbjerget. Din virksomhed får mulighed for at få hjælp og rådgivning i konkrete forhold, og med flere specialister ansat i sekretariatet i Nuuk, og de samarbejdsaftaler som Grønlands Erhverv har indgået med andre lignende organisationer og branche foreninger i Danmark, giver Grønlands Erhverv større bredde og mulighed for at bistå foreningens medlemmer med råd og vejledning i en lang række spørgsmål.

Din stemme bliver hørt i GE gennem din lokalforening
Grønlands Erhverv bliver hørt gennem dit engagement i både din egen virksomhed, dit lokalsamfund, og din lokale arbejdsgiverforening. Kom og være med til at skabe en god fremtid for Grønland.

Få en snak med din lokalformand
Kontakt din formanden i din lokale arbejdsgiverforening for at høre mere om fordelen ved at være medlem. 
Vi anbefaler at du kontakter din lokalforeningsformand hvis du har spørgsmål eller behov for råd eller vejledning. Bag ham står hovedorganisationen, klar til at hjælpe hvis det er nødvendigt.

Aktiviteter
Aktivitets niveau er meget forskelligt fra lokalforening til lokalforening. Som medlem opfordrer vi dig til at holde dine kontaktoplysninger opdaterede. Du vil løbende modtage forskellig information fra både lokalforening men også fra hovedorganisationen. Det kan fx. være nyhedsbreve og invitationer til arrangementer.

Foreningens vedtægter
Du kan få lokalforeningens vedtægter udleveret af din lokalformand eller ved at henvende dig til sekretariatet i Nuuk.

Generalforsamlinger
Bemærk at indkaldelse til generalforsamling i lokalafdelingen bliver udsendt på mail, og kun på mail. Derfor er det meget vigtigt at du holder dine kontaktoplysninger opdaterede. Lokalforeningen ledes af en bestyrelse, som vælges blandt lokalforeningens medlemmer på den årlige generalforsamling.

Mærkesager
Hver lokalforening har sine egne lokale mærkesager, fordi der arbejdes med mange forskellige projekter i de forskellige byer og landsdele. Kontakt din lokalformand for at få mere at vide om de ting netop din lokalforening arbejder med.

Aasiaat Lokalforening

Ilulissat Lokalforening

Maniitsoq Lokalforening

Nanortalik Lokalforening

Narsaq Lokalforening

Nuuk Lokalforening

Paamiut Lokalforening

Qaqortoq Lokalforening

Qasigiannguit Lokalforening

Qeqertarsuaq Lokalforening

Sisimiut Lokalforening

Tasiilaq Lokalforening

Uummannaq Lokalforening

I det omfang der ikke er etableret en lokalforening, udpeger Grønlands Erhverv en kontaktperson blandt medlemmerne i lokalsamfundet.

I følgende byer er der ingen lokalforening, men udpeget en kontaktperson:

Upernavik / Qaanaaq

Ole Sørensen
Postboks 52
3962 Upernavik
Telefon: +299 96 14 69 
E-mail: ole@lasoe.gl

Ittoqqortoormiit

Avgo Barselajsen
Postboks 29
3980 Ittoqqortoormiit
Telefon: +299 99 10 18
E-mail: avgo@itt-byg-dk

Bliv medlem af GRØNLANDS ERHVERV

Få adgang til vores mange medlemsfordele.

HOLD DIG OPDATERET

Få seneste nyt i din indbakke.

Cosmos & Co.