Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

RABAT PÅ DEN GRØNLANDSKE LOVSAMLING

Grønlands Erhverv har indgået en aftale med DGL – Den Grønlandske Lovsamling. Det betyder, at alle GE’s medlemsvirksomheder i fremtiden opnår 25 % rabat på abonnementer på DGL.

Et abonnement giver hurtig og nem adgang via internettet til selvstyre-/hjemmestyrelovgivning og rigslovgivning (dansk lovgivning for Grønland). Al lovgivning er dermed samlet ét sted.

I DGL er alt systematiseret og let tilgængeligt. For alle gældende grønlandske love, forordninger og bekendtgørelser samt danske regelsæt findes endvidere versioner, hvor regelsættene er sammenskrevet med eventuelle senere ændringer. DGL indeholder også juridiske artikler af anerkendte forfattere og med relevans for Grønland.

DGL indeholder gode søgefunktioner og forskellige opslagsregistre. For det enkelte retsområde er der fuldt overblik over de love mv., ændringer og tidligere gældende regler, der findes på området, og til mange regler er der endvidere støttende og forklarende noter.

Det er således hurtigt at finde en grønlandsk lov eller uddybende information om grønlandske retsforhold.

Med denne nye service håber vi i GE, at det er blevet lettere for vores medlemmer at holde sig ajour med den lovgivning, der er relevant for de enkelte virksomheder og brancher.

Samtidig er sekretariatet naturligvis fortsat til rådighed med råd og vejledning, også om juridiske forhold.

Du kan tilmelde dig HER

Bliv medlem af GRØNLANDS ERHVERV

Få adgang til vores mange medlemsfordele.

HOLD DIG OPDATERET

Få seneste nyt i din indbakke.

Cosmos & Co.