Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
under angreb

Gå-hjem-møde om cybersikkerhed og risikostyring – for IT-folk og andre interesserede

21. August 2024

GE inviterer i samarbejde med Center for Cybersikkerhed (CFCS) til gå-hjem-møde om cybersikkerhed og risikostyring.

CFCS arbejder for et sikkert digitalt Rigsfællesskab. Vi hjælper myndigheder og virksomheder med at forebygge, imødegå og beskytte sig mod cyberangreb. CFCS rådgiver om truslerne og om de organisatoriske og tekniske foranstaltninger, der er med til at øge sikkerheden. Når uheldet er ude, kan myndigheder og virksomheder, der beskæftiger sig med samfundsvigtige opgaver, kontakte CFCS. CFCS’ nordatlantiske rådgivningsteam vil ved dette gå-hjem-møde den 1. oktober 2024 kl. 15-17 fortælle kort om cybertruslen og risikostyring og derefter tage Jer igennem en interaktiv og udfordrende session i CFCS’ læringsspil Under Angreb.

Ønsker I at tale om jeres cyber- og informationssikkerhedsbehov og undersøge mulighederne for individuel rådgivning, så kan I booke et personligt møde med en rådgiver fra CFCS gennem nordatlanten@cfcs.dk eller aftale nærmere på gå-hjem-mødet.

Mødet vil finde sted hos GE, Jens Kreutzmannip Aqq. 3, 3900 Nuuk. Mødet holdes på dansk og er interaktivt. Deltagelse via Teams er ikke muligt.

Det er gratis at deltage, men af praktiske årsager skal vi anmode om Jeres tilmelding senest den 21. september til vores konsulent Eva Jørgensen på evaj@ga.gl.

Cosmos & Co.