Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Cruiseship 3

Sæt kryds i kalenderen: Konferencen “The Green Future of Maritime Operations” er åben for tilmelding

8. September 2022

Fremtidens grønne skibsfart er på dagsordenen, når konferencen ”The Green Future of Maritime Operations” afholdes den 5.-6. oktober 2022 i Nuuk. Det er nu muligt at tilmelde sig konferencen, der samler både nationale og internationale aktører med interesse for grøn skibsfart.

Naalakkersuisut ønsker at fremme den grønne omstilling af et af landets største CO2-udledere; det maritime erhverv. Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø og en række samarbejdspartnere, herunder Royal Arctic Line, Kommuneqarfik Sermersooq og Nordisk Energiforskning, samler derfor både nationale og internationale aktører inden for grøn skibsdrift.

Tilmelding til konferencen

Det er muligt at se program og at tilmelde sig konferencen gratis på følgende tilmeldingssite: Tilmelding til The Green Future of Maritime Operations

Der vil være simultantolkning mellem grønlandsk og engelsk på konferencen.

Kontakt

For yderligere oplysninger kontakt afdelingschef i Afdelingen for Natur og Selvforsyning i Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø Mettelise Fritz Hansen på tlf.: 345257/252878 eller e-mail: mtha@nanoq.gl eller pan@nanoq.gl.

Cosmos & Co.