Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Post_2

KOMPENSATION TIL ERHVERVSLIVET FOR BRAT NEDLUKNING I NOVEMBER

19. January 2022

Erhvervslivet har igennem hele pandemien gang på gang måttet tilpasse sig i en uforudsigelig hverdag, og der er stor ros til de mange virksomheder, der har været gode til at omstille sig og finde løsninger. Det har været hårdt for mange, ikke mindst fordi de hårdeste restriktioner ofte har ramt midt i en højsæson og derfor har kostet en meget stor del af den årlige omsætning.

I november blev der uden varsel indført forsamlingsbegrænsninger, men uden at der lå en endelig godkendt plan for hvordan virksomhederne skulle kompenseres for deres tab. Nedlukningen blev indført lige op til nogle af årets travleste weekender forud for jul. GE har igennem længere tid arbejdet på højtryk for at få en tilfredsstillende kompensationsordning på plads, og nu bærer det hårde arbejde endelig frugt: Erhvervslivet bliver nu kompenseret – også for aflyste arrangementer!

GE havde gerne set pakkerne indført tidligere og helst samtidig med restriktionernes indførsel. Men vi vil alligevel gerne takke Naalakkersuisut og embedsværket for et godt samarbejde, og for at der blev lyttet til erhvervets behov.

Cosmos & Co.