Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
280692522_573327240764515_7802620612711504680_n

FUTURE GREENLAND 2022 VAR EN SUCCES!

20. May 2022

For 7. gang har Grønlands Erhverv afholdt Future Greenland – Grønlands største erhvervskonference.

2022-konferencen trak fulde huse med over 420 fysiske deltagere fra 11 forskellige lande i Katuaq i Nuuk og blev desuden streamet på KNR så hele befolkningen havde mulighed for at følge med i de spændende oplæg og diskussioner.

Jeg er meget tilfreds, både med afviklingen og med udbyttet af konferencen. Vi fik bragt en masse forskellige mennesker sammen og vi fik en rigtig god dialog op at køre, både på den store scene og i de forskellige side-events. Vi havde en rekordhøj spredning i nationaliteter blandt konferencedeltagerne, og jeg synes vi lykkedes rigtig godt med at få sammensat et program, der bestod både af lokale oplægsholdere suppleret godt at internationale indspark fra nær og fjern,” siger Christian Keldsen, Direktør i Grønlands Erhverv.

”Det er min opfattelse at vi er blevet rost for en god diversitet i både oplægsholdere og emner på konferencen, der dækkede både uddannelse, diversitet i ledelse, mineralindustrien, internationale alliancer, turisme og meget mere. Jeg synes det har været en stor succes, og forberedelserne til 2024 er allerede i gang baseret på de mange input og den megen inspiration vi er blevet mødt med.

Blandt hovedkonklusionerne fra konferencen var, at når vi fra grønlandsk side tager ansvar og kommunikerer klart og tydeligt hvad vi gerne vil opnå, så lytter omverdenen til os og vi opnår resultater. Men det kræver også stærke partnerskaber indenfor en lang række centrale områder. Så hvis vi for alvor skal lykkes med at skabe vækst og udvikling, er vi nødt til at fokusere vores indsats på nogle få udvalgte områder og gå all in på eksempelvis bæredygtighed. Samtidig skal vi udfordre vore hjemlige forståelse af hvad det vil sige at tiltrække internationale investeringer, hvis vi virkelig skal gøre en forskel for udviklingen eksempelvis indenfor mineindustrien eller turismen, som er nogle af de store emner lige nu.

”Nu går vi i gang med at samle de mange inputs vi fik på konferencen og dernæst vil vi tage fat på at arbejde videre med nogle af de mange gode ideer og pointer, der kom frem i løbet af de to dage. Der er rigtig meget at arbejde videre med, ikke mindst på bæredygtighedsdagsordenen og diversitetsagendaen, som kun kommer til at fylde mere i fremtiden og som vi allerede nu bør lægge en indsats i at bidrage til,” siger Christian Keldsen.

Grønlands Erhverv sender en stor tak til alle oplægsholdere, paneldeltagere, sponsorer og deltagere for at have bidraget til succesen og håber på en lige så stor succes i 2024, hvor næste konference finder sted.

Billedgalleri

Dag 1: 17. Maj

Dag 2: 18. Maj

Cosmos & Co.